Aktuellt
ALLA HJÄRTANS DAG
MENY / Menu 675:-
BAKAD RÖDINGFILÉ MED RÄTTIKA, GURKA, DILLMAJONNÄS, AVRUGA OCH PEPPARROT
Baked char with black radish, cucumber, dill and horse radish
eller/or
TÄRNAD RÅBIFF MED FRITERAD KRONÄRTSKOCKA, TRYFFEL OCH HYVLAD ANKLEVER
Steak tartare with artichoke, truffle and foie gras
Varmrätter- Main course
- BAKAD TORSKRYGG MED MOROT, INGEFÄRA, HUMMER OCH HUMMERSÅS
- Baked cod with carrot, ginger, lobster and lobster sauce
- eller/or
- RÅDJURSINNANLÅR MED PALSTERNACKSPURÉ, OSTRONSKIVLING, TRANBÄR OCH VILTGRÄDDSÅS
- Deer with parsnip purée, oyster mushroom, cranberry and cream sauce
Dessert- Dessert
- LIMETARTE MED JORDGUBBSMARÄNG OCH KOKOS-LIME SORBET
- Lime tarte with strawberry meringue and coconut sorbet
Nyårsmeny tidig 2018
KÖKET VÅNING 25 17:00
Amuse Bouche
Tartar på sotad, lättgravad lax med forellrom, kavringskrutonger, dillcréme och pepparrot
Tournedos Rossini med anklever och tryffelsky
Utvalda ostar
Svartvinbärsbavaroise
med persika, vit choklad & citronglass
MENY/MENU 995 kr
MENY / MENU
Amuse Bouche
Amuse bouche
Tartar på sotad, lättgravad lax med forellrom, kavringskrutonger, dillcréme och pepparrot
Tartare of blackened salmon with troutroe, croutons, dill cream and horse radish
Tournedos Rossini med anklever och tryffelsky
Tournedos Rossini with foie gras and truffle jus
Utvalda ostar
Selected cheeses
Svartvinbärsbavaroise
med persika, vit choklad & citronglass
Black currant bavaroise with peach,
white chocolate and lemon Ice cream
white chocolate and lemon Ice cream
MENY/MENU 995 kr
VIN/WINE 675 kr
Självklart tar vi hänsyn till allergier och specialkost
Please let us know if you have any allergies
NYÅRSMIDDAG 2018 sen
GRIL L& COCKTAIL VÅNING 26
SAMT KÖKET VÅNING 25 21:00
MENY / MENU
Amuse Bouche
Amuse bouche
Tartar på sotad, lättgravad lax med forellrom, kavringskrutonger, dillcréme och pepparrot
Tartare of blackened salmon with troutroe, croutons, dill cream and horse radish
Oeuf en cocotte med hummer,
riven västerbotten och hummerbisque
Ouef en cocotte with lobster,
grated ”västerbotten” cheese and lobster bisque
Tournedos Rossini med anklever och tryffelsky
Tournedos Rossini with foie gras and truffle jus
Utvalda ostar
Selected cheeses
Svartvinbärsbavaroise
med persika, vit choklad och citronglass
Black currant bavaroise
with peach, white chocolate and lemon Ice cream
MENY/MENU 1295 kr
VIN/WINE 675 kr
Självklart tar vi hänsyn till allergier och specialkost
Please let us know if you have any allergies
SAMT KÖKET VÅNING 25 21:00
MENY / MENU
Amuse Bouche
Amuse bouche
Tartar på sotad, lättgravad lax med forellrom, kavringskrutonger, dillcréme och pepparrot
Tartare of blackened salmon with troutroe, croutons, dill cream and horse radish
Oeuf en cocotte med hummer,
riven västerbotten och hummerbisque
Ouef en cocotte with lobster,
grated ”västerbotten” cheese and lobster bisque
Tournedos Rossini med anklever och tryffelsky
Tournedos Rossini with foie gras and truffle jus
Utvalda ostar
Selected cheeses
Svartvinbärsbavaroise
med persika, vit choklad och citronglass
Black currant bavaroise
with peach, white chocolate and lemon Ice cream
MENY/MENU 1295 kr
VIN/WINE 675 kr
Självklart tar vi hänsyn till allergier och specialkost
Please let us know if you have any allergies